Acailse

ZTE Quartz holder på

Android Wear 2.0 blir sakte rullet ut til eksisterende smartwatches, men når det gjelder nye modeller, venter vi fortsatt på at neste batch kommer. Så langt har det vært ingenting unntatt for LG Watch Sport - med andre store produsenter forblir relativt stille.

Et navn du vil bli overrasket over å høre er ZTE, som derimot bare annonsert sin første slitasje smartwatch for det amerikanske markedet. Det er ganske åpenbaring, gitt sin posisjon i markedet. ZTE-kvartset kan se chunky og cookie cutter ved første øyekast, men ikke la det lure deg - bare fordi ZTE blir aggressiv om prispunktet. Vil du tro at dette bare er $ 192?

Quartz matcher virkelig LG Watch Sport på mange områder

Så ja, det seriøst undergraver konkurransen, spesielt når du støter mot LG Watch Sport, som har en MSRP på 349 dollar. Tydeligvis er det ganske uenighet her når du tenker på det store gapet som skiller de to Android Wear 2.0-wielding smartwatches. Forskjellen alene kan være avgjørende for forbrukere som ønsker å spare penger i prosessen, mer når du ser på kvarts spesifikasjonsark. Det stemmer virkelig med LG Watch Sport på mange områder! Den har en Qualcomm Snapdragon Wear 2100 brikkesett, 400 x 400 oppløsning AMOLED-skjerm, Corning Gorilla Glass 3, 768 MB RAM og 4 GB intern lagring.

Likheter i spesifikasjonene til side er det fortsatt noen viktige forskjeller her med kvarts, og det første området korrelerer direkte med prisen, hvilket er dens design. Helt ærlig har kvarts ikke nesten samme grad av eleganse eller allure. Først og fremst er det ganske flunkende utseende, så hvis du har et lite håndledd, kan det se ut av sted.

Helt ærlig har kvarts ikke nesten samme grad av eleganse eller allure

Selv om vi er fornøyd med å finne et metallforingsrør her, ser den plastiske underbelgen av kvarts bare ut av sted. Men beslutningen om et tykkere chassis gjør at kvartalet kan ta imot et høyere kapasitet på 500 mAh-batterier, noe som sikrer at det kommer til å kunne håndtere hele dagen uavhengig bruk uten bekymring for å rive ut av juice. Likevel har den ikke det samme premieutseendet som sine rivaler. Og det kan potensielt være en avtalebryter for noen!

Mens den medfølgende håndledsremmen er din typiske gummiaktig teksturerte, kan du enkelt erstatte den med noen andre. Og ærlig talt forventet vi ikke noe utsmykket med stroppen, tatt hensyn til prisen og alt. Det som er overraskende, er at ZTE valgte å ikke ha en hjertefrekvenssensor, som selvsagt bidrar til å redusere prispunktet, men noen kan bli skuffet over dette.

Dette vil ikke være et stort problem, selvfølgelig, hvis du virkelig ikke ønsker å gjøre noen anstrengende treningsøkt med Quartz. Hvis du har tenkt å gjøre det, kan det likevel spore annen viktig informasjon. Så, fremmer det fitnesskøller? Det avhenger av at du hovedsakelig mister ut på hjertefrekvenssporing, men det tilbyr fortsatt andre ting som GPS for å spore kjørene dine.

Flyttet på skjermen ser den 1,4-tommers AMOLED-skjermen ut detaljert og skarp - og det ser ut til å håndtere utendørs synlighet i orden. Og til slutt, den største takeaway for ZTE Quartz er at den har innebygde mobilradioer som gjør det mulig å fungere uavhengig av smarttelefonen din. Nå er dette fint hvis du bare vil forlate telefonen, si at du går på tur, siden du fortsatt kan ringe gjennom det.

Selv om det ikke er den mest stilfulle klokken, er det fortsatt mye å vurdere her når du ser på sin pris på $ 192

Selv om det ikke er den mest stilige eller premium smartwatch der ute, er det fortsatt mye å vurdere her når du ser på sin pris på $ 192. Det er ganske aggressivt når det er mobilnettet aktivert ut av esken og har spesifikasjoner som ligner på LG Watch Sport. Hvis du tinker ideen om å kjøpe kvartalet, blir den solgt via T-Mobiles nettportal fra 14. april, mens tilgjengeligheten i butikken er satt til 21. april.

Hva er dine tanker på ZTE Quartz? Vil dette være din neste smartwatch? Sørg for å gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor!