Acailse

ZTE Quartz gjennomgang

Sjekk det ut på T-Mobile.com

Du har sikkert hørt dette argumentet i fortiden, men det er absolutt en viss sannhet: en grunn til at smartwatches ikke har "fanget på" skyldes deres verdi proposisjon. Mens smartwatches har vist seg å være nyttig i noen tilfeller, er mange folk der ute ikke overbevist om at det å være over $ 300 på en smartwatch er en god ide. ZTE forstår dette, og derfor har det nettopp lansert et budsjettvennlig smartwatch kalt Quartz.

For mindre enn $ 200 (ja det stemmer), bringer Quartz Android Wear 2.0, en stor AMOLED-skjerm og topp-of-the-line spesifikasjoner til markedet. Men kuttet ZTE for mange hjørner? Finn ut, i vår ZTE Quartz-gjennomgang!

Review notater: Jeg har brukt ZTE Quartz som min viktigste smartwatch i omtrent to uker. Huawei Mate 9 har vært min smartphone companion av valg i løpet av denne anmeldelsen.Show More

Design

På designfronten er ZTE Quartz slags en blandet pose. Jeg sier det fordi ZTE bestemte seg for å gå med en noe stilig klokkehylse, mens den medfølgende stroppen er litt sportslig. Dette gir ikke en spesielt god design generelt, men jeg synes ikke nødvendigvis at det ser dårlig ut.

Klokkehuset beholder et litt minimalistisk utseende, med enkle blåtidsbetegnelser rundt omkretsen. Du finner også en enkelt fysisk knapp øverst til høyre i saken, som fungerer som en hjem / app skuff knapp. Vi ville virkelig ha likt å se en ekstra måte å navigere rundt grensesnittet, kanskje i form av en roterende krone som de som finnes på LG Watch Sport and Style.

  • De beste Android Wear klokker
  • LG Watch Sport og Watch Style gjennomgang

Størrelsen og vekten på foringsrøret er ikke for langt unna det du vil få med noe annet Android Wear-klokke, med klokken som måler 46 x 46 x 14,5 mm og veier inn på 89 gram. Det er ikke særlig stort, men det er heller ikke lite. Spesielt vurderer all tech ZTE pakket inn i kvartset, tror jeg at det er akseptabelt å se på en chunkier urhus.

Dette er den verste stroppen jeg noen gang har brukt på en klokke, periode

Det samme kan ikke sies for den medfølgende klokken. Denne stroppen er uten tvil det verste jeg noen gang har brukt på en klokkeperiode. Det er for tykt, og det knytter knapt rundt håndleddet. Dette gjør klokken ganske ubehagelig å ha på seg over lengre tid.

Her er mitt hovedproblem med stroppen: Hvis jeg strammer den til en behagelig lengde, vil båndet ikke bøye seg og følge håndleddet mitt slik at det føles som om det er massevis av ekstra mellomrom mellom håndleddet og vesken. Men strammer det mer enn det som gjør at håndleddet mitt føles for begrenset, selv om klokken ser bedre ut på den måten.

Nå er det ikke å si at jeg forventet at denne stroppen skulle være perfekt (dette er en $ 200 smartwatch, tross alt), men jeg forventet noe litt bedre enn dette. Heldigvis kan du enkelt bytte ut den medfølgende 22 mm stroppen til din egen tredjepart. Og du burdehelt sikkert planlegger å gjøre dette.

Vise

Kvarts displayet går tå-til-tå med det beste på markedet

Som nevnt kommer ZTE Quartz med en 1,4-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 400 x 400 piksler. Det har også Cornings Gorilla Glass 3 på toppen, som har vist seg å være bra på å tette riper og nicks over tid. Skjermkvaliteten er absolutt en av de bedre delene av denne klokken. Siden det er et AMOLED-panel, er det mye kontrast og fargene er super levende.

Selv om Quartz-batteriet er litt større enn de fleste andre enheter på markedet, er det alltid hyggelig å se OEMer, inkludert AMOLED-paneler på sine smartwatches, for at ekstra batterilevetid øker.

Det er verdt å merke seg at kvarts ikke har en omgivende lyssensor, så den vil ikke automatisk justere lysstyrkenivået når du er i forskjellige lysforhold. Det er greit når du er inne, men det kan være vanskelig å se skjermen når du er ute i direkte sollys.

ZTE gjorde en veldig god jobb med denne skjermen. Det går til og med tå-til-tå med høyere-end klokker på markedet, som LG Watch Sport med sin 1,38 tommer 480 x 480 skjerm og Huawei Watch 2 med sin 1,2 tommers 390 x 390 AMOLED-skjerm.

Ytelse og maskinvare

Du ville ikke kunne fortelle at kvarts er en "budsjett" -enhet basert på spesifikasjonsarket. Som det er tilfelle med skjermen, er dette klokken der oppe med det beste av det beste når det gjelder maskinvare og ytelse. Den sport en Snapdragon Wear 2100 brikkesett klokket på 1,1 GHz og støttet av 768 MB RAM.

Gjennom hele tiden med denne klokken, kan jeg ærlig si at jeg ikke har opplevd noen prestasjonshikke eller lag. Spesielt når det gjelder de mer animasjon-tunge delene av programvaren, som app-skuffen eller skjermbildet for ansiktsbryter, flyter kvartalet absolutt.

Jeg har ikke opplevd noen prestasjonshikke eller lag med kvarts

Også om bord er 4 GB lagringsplass, noe som er bra om du bruker Quartz som treningsfølge. Siden apper og spill ikke tar opp mye plass i det hele tatt, er fire gigabyte innebygd lagring mer enn nok plass til lokalt å lagre noen av favorittalbumene dine eller spillelister. Så hvis du vil gå ut for en løp (men ikke være fan av å bringe smarttelefonen din), må du bare koble kvarts til din Bluetooth ørepropper, brann opp Google Play Musikk eller Spotify, og du er god til å gå.

Det er noen ting du bør vite før du bruker denne enheten som treningssporing. Til å begynne med, selv om det er en budsjettvennlig enhet, inkluderte ZTE en innebygd GPS med kvarts. Det betyr at du vil kunne nøye spore avstand og pacing for utendørsaktiviteter.

Merkelig nok, besluttet hjørnet ZTE å kutte var i forhold til hjertefrekvensmonitoren

Merkelig nok, skjønt, hjørnet ZTE bestemte seg for å kutte var i forhold til hjertefrekvensmonitoren. Kvarts kommer ikke med en optisk hjertefrekvenssensor, som er en forståelig, men likevel merkelig beslutning. Normalt er hjertefrekvensmonitorene standard på smartwatches, mens den innebygde GPS-en er funksjonen som bare er inkludert på høyere enheter. Det er omvendt i dette tilfellet. Kanskje jeg bare er bitter fordi jeg er så stor fan av kondisjonsteknologi, men valget om å utelate hjertefrekvenssensoren på en semi-sporty smartwatch kommer aldri til å gi mening for meg ... selv om det var på grunn av å kutte kostnader .

På plussiden kommer kvarts med en IP67-karakter for støv og vannmotstand, noe som betyr at du kan bruke den i bassenget eller dusjen.

Kvartset kan også koble til T-Mobiles Edge- og HSPA-nettverk, slik at du kan ringe, sende tekster og få tilgang til internett uten behov for en tilkoblet smarttelefon. Det er ingen LTE-tilkobling om bord, bare 2G og 3G. Mangelen på 4G LTE-støtte kan gjøre noen mennesker borte, men jeg har egentlig ikke funnet dette å være mye av et problem. Det er egentlig ikke så mange ganger hvor jeg har funnet meg selv uten smarttelefonen i nærheten, og hvis det skjer, er en 3G-tilkobling mer enn tilstrekkelig nok til å streame en spilleliste fra Play Music eller navigere et sted via Google Maps.

Å ringe anrop fra klokken din er like enkelt som å trekke opp telefonappen og trykke på en av kontaktene dine. Overraskende er ringekvaliteten faktisk veldig bra. Folkene som jeg har snakket med for å fortelle meg, det høres ut som om jeg snakker med dem på en smarttelefon, og høyttaleren på enheten kan bli ganske høy også. Jeg kommer ikke til å erstatte smarttelefonen min med en mobilkoblet klokke når som helst snart, men funksjonaliteten er der hvis du er i klem.

For hvordan "koblet" ZTE prøver å lage Quartz, tror du NFC ville være en shoo-in

En av de største mørke flekkene på Quartz-spesifikasjonsarket er mangelen på NFC, noe som betyr at du ikke kan bruke Android Pay på klokken din. Uansett hvor mange ganger selskaper sier "U.S. Brukerne bruker ikke NFC ", jeg skal fortsatt klage på det bare fordi det føles lat, ikke å inkludere det. Ikke bare er NFC-sjetonger billig, det burde vært lett nok for ZTE å inkludere en i kvartalet på grunn av den store utformingen av klokka.

For hvordan "koblet" ZTE prøver å lage Quartz, tror du at NFC ville være en shoo-in.

På batteriets front hevder ZTE at kvarts kan vare opptil 36 timer på en enkelt ladning, og jeg vil si at det er nøyaktig. Quartz '500 mAh-celle er ganske stor sammenlignet med andre Android Wear-enheter der ute, og AMOLED-skjermen hjelper absolutt enheten med strøm.

Selvfølgelig kan kjørelengdeet ditt variere avhengig av hvordan du bruker enheten. For eksempel, hvis du hele tiden forlater huset uten smarttelefonen og bruker kvarts som din primære samtale / teksting enhet, kan batteriet drenere litt raskere enn normalt. Jeg har hatt min smarttelefon paret til kvartalet via Bluetooth for det meste av vurderingsperioden, og jeg har ikke hatt noe problem å gjøre enheten en og en halv time på en lading.

Når du må lade Quartz, gjør den medfølgende laderen prosessen smertefri. Du får en enkel docking som kobles til en microUSB-kabel, som deretter kan kobles til en datamaskin eller stikkontakt. Heldigvis lader enheten til 100% tar ikke for lenge, så du går opp igjen om en time eller to.

programvare

Som vi har uttalt i vår LG Watch Sport og Huawei Watch 2 vurderinger, løser Android Wear 2.0 mange av de store kvalene vi har hatt med Googles smartwatch-operativsystem.

Hvis du allerede er kjent med måten Android Wear 2.0 fungerer på, vil du være hjemme her. Google tillater ikke at produsenter fikser med grensesnittet for mye, så dette er den samme programvaren du vil se på de fleste andre Android Wear-klokker som kjører 2.0. Men for de som ønsker å se nærmere på hva 2,0 oppdateringen tilbyr, er det det du trenger å vite.

relaterte artiklerHuawei Watch 2 omtalerAndroid Wear 2.0 annonsert - alt du trenger å vite

Du får ikke lenger se en stor liste over varselkort. I stedet får hver melding nå sin egen fargerike skjerm som kan utvides og opptre, noe som gir en mye mer brukervennlig opplevelse.

Det er også en ny applikasjonskasse som kan åpnes med trykket på den fysiske hjemmeknappen. Derfra kan du bla gjennom en stor liste over installerte apper og raskt starte appen du leter etter. Igjen, dette er en veldig velkommen funksjon, og lar deg starte apper mye raskere enn noen gang før.

Når det gjelder apps, bringer Android Wear 2.0 også frittstående applikasjoner, noe som betyr at du ikke trenger å få telefonen i nærheten til å sende data til smartwatchen din. Jeg har funnet det å være ganske irriterende at Android Wear nå tvinger deg til å laste ned hver enkelt app du vil bruke på smartwatchen din, men denne endringen er forståelig.

Å la klokkeapplikasjoner være fullt funksjonelle på egen hånd er et viktig skritt i riktig retning, spesielt nå som vi ser flere og flere 3G- og LTE-tilkoblede klokker.


Se ansikter i Android Wear 2.0 er også smartere. Nå, med tillegg av komplikasjons-API-en, kan watch-ansikter nå ha handlingsbare knapper som gir deg rask tilgang til Google Fit, de siste meldingene, spiller for øyeblikket musikk, eller i utgangspunktet alt annet du kan tenke på.

Google har også brakt sin nye assistent til flere og flere enheter de siste månedene, og Android Wear-klokker er på listen. Med Google Assistant kan du legge til nye elementer i handlelisten din, angi kalenderpåminnelser, reservere, og til og med kontrollere smarte enheter rundt hjemmet ditt, alt med stemmen din. Du kan få tilgang til assistenten ved å trykke lenge på den fysiske knappen på siden av enheten.

Du må også bruke Android Wear-smarttelefonprogrammet til å koble telefonen din med klokken din, og alt i alt har denne appen ikke endret seg mye gjennom årene. Med smarttelefon-appen kan du endre visningsansiktet ditt (som du også kan gjøre på klokken i seg selv), se statistikk om batterilagring, lagring og databruk, og mer. Når du har alt satt opp og parret, er dette en av de satt-det-og-glem-det-applikasjonene.


spesifikasjoner

ZTE Quartz
Vise1,4-tommers AMOLED
400 x 400 oppløsning
Corning Gorilla Glass 3
prosessor1.1 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon Wear 2100
RAM768 MB
Oppbevaring4 GB
Batteri500 mAh
Ikke-flyttbar
tilkoblingBluetooth 4.1
Wi-Fi (802.11) b / g / n 2,4 GHz
NetworkGSM / EDGE 850/1900
HSPA 850/1900 / AWS
sensorerGPS / A-GPS / SUPL
akselerometer
gyroskop
barometer
AudioInnebygd høyttaler
Innebygd mikrofon
Lyder og varsler
Vann motstandIP67
programvareAndroid Wear 2.0
Dimensjoner og vekt46 x 46 x 14,5 mm
89 g

Galleri

Skal du kjøpe den?

Som nevnt er ZTE-kvarts tilgjengelig utelukkende på T-Mobile.com for bare $ 192, eller for 24 månedlige utbetalinger på $ 8. Det er en ganske lav pris for en helt ny Android Wear-enhet, vurderer de fleste nye klokker lanseringen for rundt $ 300 - $ 350.

Så det store spørsmålet er, bør du kjøpe ZTE Quartz? Jeg vil være tilbøyelig til å si nei.

Kvarts har mye å gå for det. Den leveres med en stor AMOLED-skjerm, en GPS, jevn og stabil ytelse, og den kjører den nyeste versjonen av Android Wear. Med det sagt er det en ganske stor liste over eldre Android Wear-enheter slated for å få 2.0-oppdateringen en gang snart. Moto 360 (2. gener.) Og originale Huawei Watch er på den listen, og etter min mening er det mye mer dyktige (og attraktive) enheter. Nei, disse eldre klokka har kanskje ikke de nyeste og beste spesifikasjonene, men de kutter heller ikke hjørner. I tillegg kan du vanligvis finne dem for rundt $ 200 - $ 250 på Amazon.

Jeg antar at hvis dutrenge en 3G-kompatibel klokke og er allerede en T-Mobile-kunde, kan Quartz være et anstendig kjøp. Men for alle andre der ute, bør du sannsynligvis ikke kaste bort tiden din med denne.

Sjekk det ut på T-Mobile.com