Acailse

ZTE Nubia Z5 lanserer 26. desember tross alt, takk Gud, Mayans var feil!

Mens dette året 21. desember ikke burde vært veldig spesielt, syntes det å være akkurat den irriterende siste arbeidsdagen før julen, og planene virket til å passe på en veldig morsom måte, med tre store hendelser som skulle skje i dag.

Først, ifølge de gamle mayaerne, kom verden til å ende. En ganske stor avtale, normalt, men ikke så spesiell etter en enda mer jordskalende nyhet, kom til vår oppmerksomhet - PSYs Gangnam Style ble satt til å bli YouTubes første video for å nå 1 milliard visninger.

Og for trifecta å være ferdig, ble ZTE ryktet for å ta slørene av den etterlengtede Nubia Z5-smarttelefonen. Men da 21 desember kom og vi innså at vi hadde blitt utro. Først ute av mayaerne. Ja, vel, noen av oss husker fortsatt Y2K, så en annen mislykket apokalypse er ikke så sjokkerende.

Det som kanskje bare er mer sjokkerende, er at tipsters som pinnede ned Nubia Z5s utgivelse for i dag, ble bevist feil også. Og det er slik kakaen smuldrer for oss alle begeistret over en annen 1080p smarttelefon, mens et eller annet sted i Korea er en viss klumpete rapper med mørke briller igjen en god dans. Op, Op, Op, Oppa milliard stil!

Dette kan være din dag igjen, PSY, men kom 26. desember i Z5 er kommer til å være i søkelyset. Det er da ZTE har offisielt annonsert at 5-incher kommer til å bli avduket, selv om det fortsatt er uklart om det vil komme opp til salg umiddelbart etter eller ikke.

Det er enda en fin nedtelling på Nubias eget nettsted, som på tidspunktet for denne skrivingen har lanseringen på 5 dager og en time.

Ingen offisiell oppdatering på dyrets spesifikasjonsark, noe som betyr at alt vi har, er rykter om at Z5 kommer til å drive en 5-tommers 1080p-skjerm, en S4 Pro CPU på fem GHz, 2 GB RAM, en 13 MP bakovervendt snapper, en 2 MP foran-vendt kamera, et 2.500 mAh batteri, og Android 4.1.2.

Vi vet også at telefonen vil måle 7,9 mm i tykkelse, og at den vil koste bare $ 400 i en ulåst smak, mens utenfor Asia vil det mest sannsynlig bli kalt Grand S.

En ny godbit som har blitt avslørt i dag, er Nubias poengsum i et AnTuTu-referanseindeks. Det sies å være over 22 000 poeng, noe som ville være nesten to ganger Samsung Galaxy S3s ytelse. Vi har ikke noe bekreftende bevis for øyeblikket, men hvis det resultatet viser at ekte ZTE definitivt har en vinner her. Er dere enige? Er Nubia Z5 en større avtale enn PSYs milliard eller apokalypsen?