Acailse

ZTE Nubia Z5 smartphone bilder overflate online

ZTE annonserte Nubia Z5 smarttelefonen en kort stund tilbake. Eller mer nøyaktig, ZTE hadde annonsert Nubia-serien av enheter under arrangementet, men det var bare Z5 som fikk en bestemt omtale skjønt. I tillegg til mangelen på enhetsmeldinger, var ZTE ikke alt det forestående når det gjaldt spesifikasjoner for Nubia Z5.

Selskapet uttalte at ZTE Nubia Z5 skulle få en 5-tommers skjerm, og at den ville inneholde en quad-core prosessor og 13 megapiksler bakovervendt kamera. Ellers var alt vi hadde hørt, litt snakk om utformingen av håndsettet. ZTE nevnte at håndsettet skulle ankomme i desember for de i Kina.

Og som om mangelen på spesifikasjoner og utgivelsesdetaljer ikke var nok til å få deg frustrert, ga ZTE ikke engang mye med hensyn til et bilde. Faktisk var alt de tilbød et bilde som viste seg på baksiden. Mens vi ennå ikke har fått mye mer enn det, har det vært noen få nye bilder på overflaten.

Bildene kan sees over i dette innlegget, og som du kan fortelle, er de virkelig stilbilder. Bildene viser høyttalerne og kameraet på baksiden og har en side ved side med iPhone 5. Dessverre, selv med disse nyopprettede bildene, har vi ennå ikke sett på forsiden av enheten.