Acailse

ZTE Nubia Z5 skal lanseres 21. desember

Kanskje å ta 'Edu of the World''så alvorlig, ZTE har satt lanseringen av sin ryktede Nubia Z5 for 21. desember, noe som kunne være ironisk den siste dagen i verden. Hvis enheten lyder kjent, er det fordi den allerede har oppstått i tidligere lekkasjer via Sino Weibo, som den kinesiske versjonen av Twitter.

ZTE Nubia Z5 har en 1,5 GHz Quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor, en 5-tommers 1080p full HD berøringsskjerm og en imponerende 2 GB RAM. Z5 vil også ha en 13 megapikselkamera på baksiden og en anstendig 2 megapikselkamera på forsiden sammen med to høyttalere og en unibody chasis.

For å holde denne giganten i gang, bør et batteri på 2.500 mAh få jobben gjort for Android 4.1.2 Jelly Bean-drevet telefonen. Telefonmaskinen hevder også at den er en av de tynneste smarttelefonene der ute, og måler bare 7,9 mm tykkelse. Er størrelsen null jenter sjalu? Vel, de burde være! Jeg vet ikke om verden slutter eller ikke, men jeg vet at på $ 400, kan dette være slutten på konkurransen fra lignende telefoner som er priset $ 100 over Z5.

De av dere som er interessert i Z5, kan sjekke det ut i CES 2013.