Acailse

ZTE Nubia Z7 hands-on og førsteinntrykk

ZTE har allerede vist en rekke nye enheter på CES 2015, inkludert ZTE Grand X Max + og ZTE Star 2. Men det er mer - ZTE Nubia Z7.

Nubia Z7 er en 5,5 tommers enhet med Quad HD-oppløsning. Designet er ganske standard, men det har noen fine berører som de avrundede hjørnene og den myke matte finishen. Begge som gjør telefonen komfortabel i hånden. Et unikt aspekt er det lyse røde hjemmet, som også komplimenteres av andre streker med rødt gjennom hele designet.

Når det gjelder innards, er Nubia Z7 drevet av en Snapdragon 801 med 3 GB RAM. For lagringsbehov er det 32GB flash. Når det gjelder optikk, kommer Z7 med et 13MP kamera med innebygd optisk bildestabilisering (OIS). Nubia Z7 kan også ta opp video på 4K. Den medfølgende kameraappen har en modus for mer avanserte brukere, samt en automatisk modus for de som bare vil peke og skyte.


Enheten leveres med et 3000mAh batteri, slik at batterilevetiden ikke bør være et problem selv med den Quad HD-skjermen. Nubia Z7 kjører Android 4.4 KitKat, men kommer med ZTEs egen tilpassede hud, som samtidig med fargerike og lyse, mangler standard app-tegning. Men generelt er brukergrensesnittet bra.

ZTE Nubia Z7 vil være tilgjengelig først i Kina, og det er ennå ikke noe ord for tilgjengelighet utenfor Asia. Hvis enheten blir tilgjengelig over hele verden, kan du være sikker på at vi vil gi deg beskjed.

Hva er ditt første inntrykk av ZTE Nubia Z7? Liker du det?