Acailse

ZTE Nubia Z9 Mini kommer inn i India, eksklusivt solgt via Amazon

I mars annonserte ZTE formelt Z9 Mini, et litt mindre og mer budsjettvennlig alternativ til ZTEs Nubia Z9 flaggskip. Nå går Nubia Z9 Mini over til India, noe som er bemerkelsesverdig i det faktum at dette er første gang Nubia-merket noen gang har blitt solgt i landet.

Nubia Z9 Mini vil bli tilbudt utelukkende gjennom Amazon India og til en pris på bare Rs. 16.999 (eller ca $ 267). Så hva får du for pengene? Z9 Mini er drevet av en 64-bit Snapdragon 615 med 2 GB RAM. Andre spesifikasjoner inkluderer en 5-tommers 1080p skjerm, 16GB lagringsplass, microSD, a16MP hovedkamera, 8MP foran kamera, dual SIM, LTE, et 2900 mAh batteri og Android 5.0 som kjører Nubia skin.

Mens mange merker bare over et begrenset antall enheter til salgs når de startes i India, er Z9 Mini helt på lager nå for bestillingsgleden. Det store spørsmålet er om Z9 Mini vil kunne konkurrere med andre tilsvarende priset og spesielle enheter som er tilgjengelige i India.

Så hva med det, noen som planlegger å plukke opp en? Hvis ikke, hvilke lignende priset enheter vil du personlig anbefale over dette for indiske forbrukere på jakt etter et solid mid-range håndsett?