Acailse

ZTE samarbeider med AT & T for å skape bærerens første plug-in mobile hotspot for bilen

ZTE har nettopp samarbeidet med AT & T for å skape bærerens første plug-in Wi-Fi mobile hotspot for bilen. Denne nye enheten heter Mobley, og det vil tillate opptil fem mobilenheter å koble til Internett ved hjelp av høyhastighetsdata fra AT & T på farten.

Mobley kobles til bilens OBD II-port og skal fungere med de fleste biler laget i 1996 og senere. Når du først kobler den inn for første gang, trenger du ikke å lure med noen ekstra ladingskabler eller ekstra ledninger - bilen din vil automatisk drive Mobley, noe som gir deg rask tilgang til en Wi-Fi-tilkobling når du trenger det. Og siden det ikke er behov for å lade enheten, slås den automatisk av når bilen er slått av.

Hotspot vil være tilgjengelig fra AT & T fredag ​​11. september gratis med en ny toårig avtale, eller for $ 99,99 uten kontrakt. Du kan legge Mobley til Mobile Share Value-planen for en ekstra tilgangsavgift på $ 10 per måned, eller koblet til en DataConnect-plan med månedlige kostnader på $ 20 for 1GB eller $ 30 for 3GB.

For mer informasjon, gå til lenken under for å lære mer om det nye ZTE Mobley mobile hotspotet for bilen.