Acailse

ZTE Prestige 2 nå tilgjengelig hos Boost og Virgin Mobile for $ 80

ZTE lanserer en ny, prisgunstig telefon i USA i dag. ZTE Prestige 2, en oppfølging til den opprinnelige Prestige som ble utgitt første gang i 2015, er nå tilgjengelig fra de ikke-kontraktsleverandører Boost Mobile og Virgin Mobile USA for 79,99 USD.

Som du kanskje forventer, er maskinvarespecifikasjonene for ZTE Prestige 2 ikke akkurat i high-end. Den har en 5-tommers skjerm som har en 480 x 854 oppløsning. Den kjører Android 6.0 Marshmallow ut av esken, og inne er det en Qualcomm Snapdragon 210-prosessor som kjører på 1,1 GHz, sammen med 2 GB RAM og 16 GB innebygd lagring, med et microSD-kort som støtter opptil 32 GB ekstra lagring.

Både front- og bakkameraet på ZTE Prestige 2 er 5 MP-sensorer, og det er også et 2,035 mAh flyttbart batteri som skal tilby opptil 14 timers batterilevetid. Igjen, mens denne telefonen ikke kan komme nær spesifikasjonene på Galaxy S8, kan dette være et godt valg for folk som ønsker å få en nødtelefon eller en sekundær enhet som skal gi til et familiemedlem eller en venn.

I tillegg til Boost Mobile og Virgin Mobile USA, kan du kjøpe ZTE Prestige 2 på BestBuy.com og på utvalgte kjøpesentre.