Acailse

ZTE vil ikke gi opp på det amerikanske smarttelefonmarkedet

Husk alt oppstyret om ZTE og Huawei som spionerer for Kina? Vel i etterkant av det fant en anmeldelse bestilt av Det hvite hus ikke noe bevis på at Huawei eller ZTE hadde stjålet noen amerikanske data. Det verste funnet var at Huaweis nettverksutstyr kunne ha sårbarheter som kunne utnyttes av hackere, noe som også kan forklare de billigere prisene som vant regjeringskontrakter i utgangspunktet.

I alle fall har spionasjekravene aldri hatt noe å gjøre med smarttelefonens side av sin virksomhet, selv om du kan satse på at selskapets offentlige bilde i USA ble skadet som følge av dette. Til tross for tilbakeslaget bekreftet ZTE sin forpliktelse til det amerikanske markedet i en pressemelding. Administrerende direktør, Lixin Cheng, sa:

"ZTE er forpliktet til det amerikanske markedet, og vi gleder oss til å fortsette investeringen og utnytte lokalt talent for å bringe nye innovasjoner til forbrukerne. Vi har allerede etablert partnerskap med store transportører i USA og tror at disse grenseoverskridende forholdene vil antennes utviklingen av nye kommunikasjonsteknologier og øke søknadsskalaen til våre felles innovasjoner, og dermed hjelpe oss å fortsette å levere rimelige, miljøvennlige produkter som muliggjør forbrukere over hele verden for å forbinde på meningsfulle måter. "

På toppen av $ 30 millioner ekstra investering er ZTE lovende, det var også en påminnelse om at den raskt voksende kinesiske produsenten sysselsetter 300 personer i USA og 80 prosent av dem er amerikanske.

ZTE har tradisjonelt vært assosiert med budsjett-smarttelefoner, men vi forventer den avanserte Nubia-linjen for å bringe quad-kjerner og 5-tommers skjermer til festen. ZTE annonserte allerede Z5 for Kina, og vi vil finne ut hva det har i tankene for resten av verden på CES.