Acailse

ZTE Q3 globale smarttelefon overfører 42 prosent fra år til år

Takket for det meste til et førti-punkts hopp i USA-markedet, har den kinesiske produsenten ZTE spratt opp 42 prosent i smarttelefonforsendelse for Q3 2014, sammenlignet med Q3 2013.

Den globale markedsundersøkelsen, Strategy Analytics, rapporterte nylig tallene for ZTE, den nest største forskuddsbetalte telefonprodusenten i USA, og avslører totalt 15 prosent vekst i globale globale håndsettforsendelser. Det gjør ikke vondt at ZTE er nå en offisiell partner for ikke en, men tre NBA-lag.

Rapporten går videre for å forklare at veksten av ZTE er et svar på et skift i forretningstaktikk. ZTE har tidligere tatt tilnærming til å oversvømme markedene med så mange enheter som mulig, i hva du kan kalle en kvantitet over kvalitet taktikk. Mye som Samsung er nå fast bestemt på å herske i og fokusere sine ressurser, så har ZTE flyttet til en verdidrevet strategi.

Ifølge rapporten har ZTE tre menylinjer for å takke for det meste av sin enorme vekst i år, ZTE Star-serien, ZMAX og Nubia Z7. Med Star-serien leverer mer enn en million enheter hittil i år, ZMAX, eller ZTE Grand-serien som den er kjent i USA, er varm på sin helbred, ledet for en million enheter frakt over hele verden. Nubia-merket har etter hvert nesten ikke doblet sitt salg i Kina, mens det ble lansert på nye oversjøiske markeder i år, uten noen faktiske tall for å rapportere.

Holder strategiske partnerskap med nesten alle de 50 største leverandørene over hele verden, ZTE har en god posisjon til å fortsette å vokse i overskuelig fremtid.

For mer informasjon om ZTE, inkludert deres engasjement i utviklingen av 4G LTE og kommende 5G-standarder, sørg for å sjekke ut vår oversikt ZTE - Tidligere, nåtid og fremtid, for å se hvorfor dette selskapet og andre kinesiske produsenter som dem, er ledet etter bannerår i 2014.

ZTE-funksjonstelefoner er en ting, men vil du kjøpe en ZTE-bygget Android-enhet?