Acailse

ZTE Quantum lekker en Sprint-bundet 5-tommers mid-ranger med en annen design

Etter å ha introdusert Grand S under CES, har Grand Memo på MWC, Grand X Pro en gang imellom og etter å lekke ut den forbløffende billig U935, forventet ZTE å ta en pust og slapp av for en stund.

Men hvordan kan du hvile når du vil hevde det mye ettertraktede siste stedet på smarttelefonprodusenten podium bak Samsung og Apple? Du kan ikke, og derfor er ZTE etter hvert prepping et annet tillegg til sin allerede store familie av mobile enheter - Quantum, aka N8910.

Den nye fyren er tilsynelatende planlagt som en USA-eksklusiv, og blir slated for en Sprint-utgave denne våren. Og selv om det ikke er så spennende som Grand S eller Memo, kan det bare ha nok pizazz til å hjelpe ZTE på kartet i Amerika.

Designet er tydelig iøynefallende og annerledes, selv om vi ikke er sikre på om det er bra. Quantum er anstendig tynn, og det kommer nok også til å lyse, men hva skjer med kameramodulen? Vi får det, skytten har en 13 MP sensor og du vil trekke oppmerksomhet til det, men du kunne ha gjort det med litt mer stil.

Å, vel, la oss forlate disse "grunne" tingene til side og snakke spesifikasjoner. I tillegg til 13 MP-kameraet, er det ingenting å skryte high-end her, men det er nok å gjøre Quantum til en anstendig øvre midterste enhet.

Den 5-tommers skjermen har en fin 1,280 x 720 piksler oppløsning, dual-core 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 prosessoren var toppen av linjen bare et år siden, og du bør også få 4G LTE-hastigheter.

Når det gjelder 1 GB RAM, ombord Android 4.1.2 Jelly Bean, dual-band Wi-Fi og NFC, er de ganske standard, men det gjør dem ikke noe mindre spesielt. Det som ikke er spesielt er 0.9 MP foran kameraet og 4 GB internminne, men du kan ikke alltid få det du vil ha, ikke sant?

Selv om det ikke er en offisiell enhet, er vi ganske sikre på at Quantum er ekte, basert på kompleksiteten i dagens lekkasje, men også på den nylig ervervede Wi-Fi og DLNA sertifiseringer. Det eneste spørsmålet er nå hvor mye det skal koste, men basert på U935s uber-lave prislapp, tenker vi ikke så mye.