Acailse

ZTE Quartz smartwatch bilder og detaljer lekkasje, ser litt kjedelig ut

Den ryktede ZTE Quartz smartwatch har lekket online med en rekke bilder og detaljer. Android politiet brøt historien, med henvisning til en uavhengig kilde, med bilder som er i tråd med en gjengelekkasje vi så i februar.

ZTE ser ut til å holde en "uten frills" -tilnærming med hensyn til kvartsdesignet: det ser ut som en vanlig metallklokke med hakk på timekarakterene og plastbåndet (selv om det sannsynligvis kommer med et utvalg av stropper).

Kvartset har en krone øverst til høyre, men mangler NFC, en hjertefrekvensmåler og LTE i henhold til Android politiet. Trådløs lading ser også fraværende (den er avbildet med en 4-polet ladestasjon), men den har 3G-støtte. Mer spesifikk spesifikk informasjon ble ikke avslørt.

Det er mulig at ZTE fokuserer mer på funksjoner enn sex-appell med kvarts (selv om uret ansikt ser utslag). Det er mange klokker som kommer ut som fokuserer på "mote tilbehør" aspektet av enheten i stedet for funksjon. Men uten NFC, en hjertefrekvensmåler eller roterende firkant, virker det ikke akkurat som "feature-rich" heller. Hvem vet hvor denne er ledet.

ZTE Quartz vil lansere med Android Wear 2.0, men pris og tilgjengelighet detaljer er fortsatt ukjente. Når det er sagt, lekker produktene generelt ikke så langt til sent i utviklingen, så vi vil sannsynligvis høre mer snart.

Hva er dine tidlige tanker på ZTE-kvarts? Gi oss beskjed i kommentarene.