Acailse

ZTEs nye Quartz smartwatch gir Android Wear 2.0 for bare $ 200

Det er mange bruksområder for smartwatches i mange folks liv. Motta varsler på håndleddet uten å måtte trekke ut smarttelefonen kan være svært nyttig til tider, og de fleste av dem gjør også anstendig treningssporere. Problemet er at det meste av den nåværende avlingen av smartwatches på markedet er for dyrt. Ikke mange mennesker vil slippe mer enn $ 300 bare for å få en klokke som kobles til telefonen. Hvis du er en av disse personene, kan du være heldig.

ZTE har nettopp annonsert en Android Wear 2.0-drevet smartwatch som ikke vil bryte banken.

Det kalles ZTE Quartz, og basert på spesifikasjonsarket alene, vil du aldri gjette det koster bare $ 192. Den har en 1,4-tommers AMOLED-skjerm, den nyeste Snapdragon Wear 2100-prosessoren, 4 GB innebygd lagringsplass for musikk, samt et heftig 500 mAh-batteri under hetten. Heck, det kommer til og med med 3G / HSPA-tilkobling for de gangene du ikke har smarttelefonen din. Dette er en pen, funksjonell pakke, så jeg lar deg sjekke ut tabellen nedenfor for mer informasjon.

ZTE Quartz
Vise1,4-tommers AMOLED
400 x 400 oppløsning
Corning Gorilla Glass 3
prosessor1.1 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon Wear 2100
RAM768 MB
Oppbevaring4 GB
Batteri500 mAh
Ikke-flyttbar
tilkoblingBluetooth 4.1
Wi-Fi (802.11) b / g / n 2,4 GHz
NetworkGSM / EDGE 850/1900
HSPA 850/1900 / AWS
sensorerGPS / A-GPS / SUPL
akselerometer
gyroskop
barometer
AudioInnebygd høyttaler
Innebygd mikrofon
Lyder og varsler
Vann motstandIP67
programvareAndroid Wear 2.0
Dimensjoner og vekt46 x 46 x 14,5 mm
89 g

Som tidligere nevnt koster denne klokken bare 192 dollar. Det er en god avtale mindre enn hva andre smartwatches går for, så hva er fangsten? For det første er det ingen roterende sideknapp for navigasjon som det du vil finne på LG Watch Sport. Og mens den har 3G / HSPA-tilkobling, kan mangelen på 4G LTE-bånd gjøre noen mennesker unna.

Klokken kommer også med en innebygd GPS, som er gode nyheter for treningsfokuserte brukere der ute. Hva er nysgjerrig er mangelen på en optisk hjertefrekvenssensor, som er en funksjon som er presentert på i utgangspunktet alle andre nåværende smartwatch, i tillegg til LG Watch Style.

Vi må lagre våre tanker for vår fullstendige gjennomgang, som kommer fram de neste ukene. Hvis du ønsker å få hendene på den nye Quartz smartwatch, går den på salg via t-mobile.com starter fredag ​​14. april og i utvalgte T-Mobile butikker som starter fredag ​​21. april for $ 192.

Se det på T-Mobile

Vil ZTE Quartz være din neste smartwatch? Husk å fortelle oss dine tanker i kommentarene nedenfor!