Acailse

ZTE avslører tydelig 5.7-tommers Grand Memo med 720p skjerm og 1,7 GHz quad-core CPU

Husk da vi (spøk?) Kalte Huawei gal for å komme ut med 6.1-tommers Ascend Mate-telefonen? Vel, du kan si at ZTE er offisielt med på gokeklubben nå, selv om selskapets Grand Memo er litt mer ned til jorden.

Den nylig avslørte håndholdte "bare" har en 5,7-tommers skjerm, som, stoler på oss, gjør det fortsatt umulig å holde med en hånd (med mindre du er Shaquille O'Neal). Dyret har blitt vist ganske skummelt i en Hong Kong-begivenhet, men vi gjetter at det også kommer til å skje i Barcelona neste måned på MWC.

Av en eller annen grunn er ZTE tilsynelatende å følge Huaweis markedsføringsstrategi ved brevet, noe som gjør at det gigantiske Grand Memo ser litt mindre premie enn den mindre 5-tommers Grand S. Det er ikke å si at den nye mannen er en pushover, men spesielt fra en maskinvare synspunkt.

Faktisk kommer memoet med den samme 1,7 GHz Quad-core Snapdragon S4 Pro CPU som Grand S, et like fantastisk 13 MP bakovervendt kamera, og vi tror en tilsvarende 2 gigabyte RAM. Når det er sagt, er skjermen og designen de to små detaljene som gjør at Grand Memo faller utenfor en topp-tier-enhet.

På den ene siden har du en vakker 720p-panel, mens den på den annen side virker som sølvfirkanten og kroppsfinishen gjør memoet til å se og føles mye billigere enn Grand S. Så igjen, 5,7- incher er definitivt ikke tynn, måler bare 8 mm tykkelse (bare litt mer enn 6,9 mm Grand S).

Den eneste andre funksjonen som er kjent for sikker, er microSD-støtten (hoa), men basert på en lekkasje fra noen uker tilbake, forventer vi også ZTEs store fyr å stenge et massivt 3000 mAh batteri.

I et nøtteskall, bør memo (aka V9815) derfor være en større, mindre elegant, men også mindre energi-slaying versjon av Grand S. Hmm, det er ikke så ille, men hvordan vil ZTE prissette dette? Og enda viktigere, vil giganten gjøre veien utenom Asia når som helst snart? Ønsker du det?