Acailse

ZTE slipper Android 4.2 til ZTE N880E, første kinesiske OEM for å gjøre det


Jelly Bean 4.2 har ikke vært ute veldig lenge. Som det er normen for nye Android-utgivelser, kjører bare noen få telefoner selv den. De fleste av dem er Nexus-enheter som enten ble løslatt på den måten eller har en rask oppgradering. Nå kjører en ikke-Nexus-enhet 4,2 i Kina takket være ZTE.

ZTE ble den første kinesiske produsenten for å frigjøre Android 4.2 til noen av deres smarttelefoner. De skjedde å plukke N880E for oppdateringen. Ifølge deres offesiell nettside, det burde være tilgjengelig akkurat nå.

Med oppdateringen vil ZTE N880E-eiere få alle fordelene som følger med 4.2. Så ZTE trekker ikke noen slag med oppdateringen. Det som er interessant om det er at N880E ikke er en spektakulær spesiell enhet. Med en 1GHz-prosessor med en kjerne og en oppløsning på 480 x 800, er den nesten ikke så kraftig som noen enheter som andre OEMer ikke har vurdert som gode nok til oppdateringen.

Kommer ZTE til å frigjøre 4,2 til andre enheter?

De er sikkert. ZTE-leder av Terminal Division, Mr. He Shiyou, har sagt: "ZTE vil introdusere flere modeller på Android 4.2 i fremtiden, og vil fortsette å forbedre ytelsen og stabiliteten til utstyret, slik at våre telefoner møter de høye forventningene til dagens forbrukere. "

Så hvis du har et ZTE-håndsett, og det er relativt aktuelt, er det en god sjanse for at du får se Android 4.2. Tross alt, hvis en 1 GHz prosessor kan håndtere det, kan mange av de andre enhetene også. Er det noen ZTE-eiere der ute som er begeistret over ZTEs oppdateringsplan? Gi oss beskjed i kommentarene.