Acailse

ZTE snakker IFA planer, readies Axon telefon global lansering

IFA 2015 er bare noen få dager unna, og ZTE har delt ut sine planer for arrangementet i Berlin. Det kinesiske selskapet har store planer for senere i år, og har som mål å utvide sitt merke over ikke bare USA, men også i Europa.

I midten av arrangementet er en internasjonal versjon av sin Axon flaggskips smarttelefon. Håndsettet som ble opprinnelig lansert i USA i juli, og en kinesisk versjon, komplett med en ekstra fingeravtrykkskanner, ble utgitt kort tid etterpå, men en global utgivelse hadde ikke blitt annonsert til nå.

Vi er ikke sikre på om den internasjonale versjonen kommer med fingeravtrykkskanneren eller ikke. Det er imidlertid en enkelt oppføring for en internasjonal modell fra Kina, som sier at telefonen vil tilby en 5,5-tommers FullHD-skjerm, Snapdragon 810-prosessor, 3 GB RAM og et 13 megapiksel kamera, noe som er litt svakere enn den amerikanske modellen. Vi må vente og se nøyaktig hva ZTE har planlagt for resten av verden.

"Dette fornyede fokuset viser vår globale satsing på produktlevetid og vil se oss utrullere flere produkter fra våre fire kjerneproduktlinjer over hele verden." - Adam Zeng, administrerende direktør, ZTE Mobile Device

Sammen med en internasjonal Axon-telefon, vil ZTE også rulle ut sin ultratynne Blade V6 til nye områder. Blade V6 er en rimelig inngangsnivå smarttelefon. ZTE vil også vise sin SPro 2 Smart projektor og smarttelefoner fra sitt nubia-undermerke på arrangementet.

ZTE i video: ZTE Axon vs Samsung Galaxy S6 rask ... Sammen med produktdemonstrasjoner, planlegger ZTE også en pressefri frokost med fotograf Ed Kashi som gjestespreker, uten tvil for å oppnå sin smartphone-kameraytelse. Det kommer også en ZTE-morsom dag den 6. septemberth, med tyske musikere Culcha Candela og Albert N'Sand.

Husk å penn IFA i din dagbok fra 4. septemberth til 9th, som vi vil være der for å gi deg alle de nye nyhetene.