Acailse

ZTE Nubia Z5 offisielt avduket

Som forventet ble ZTE Nubia Z5 offisielt avduket 25. desember i Beijing. Nubia Z5 er et svært dyktig håndsett, og er ganske avvik fra de typisk budsjettorienterte telefonene som tilbys av den kinesisk baserte enheten.

Hva gjør Nubia Z5 så ​​spesiell? For det første er maskinvaren uten sidestykke. Telefonen har en 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro-prosessor, 2 GB RAM, et 13MP kamera, 32 GB internt lagringsplass og et 3000mAh batteri.

På toppen av alt dette pakker Z5 en 5-tommers skjerm med en 1080p skjerm og klarer å være ekstremt tynn med en 7,6 mm aluminium unibody-design. Best av alt, telefonen har Android 4.1.1, selv om den også vil ha noen brukergrensesnitttilpasninger fra ZTE.

Nubia Z5 vil trolig være til stede på CES, og forventes å komme på hyller en gang senere i januar.

Så hva med priser? Den kommende ZTE håndsettet vil sette deg tilbake 3456 yuan (rundt $ 553 dollar). Tror det er litt kostbart? Det er også en enda dyrere $ 1,300 spesiell Titanium-versjon av Nubia Z5.

Hvis du ønsker å få telefonen utenfor Kina, kan du bli skuffet over å vite at selskapet ikke offisielt tilbyr Nubia Z5 internasjonalt.

Hva synes du om ZTE Nubia Z5? Etter din mening, hvordan sammenligner den med andre 1080p-alternativer der ute?