Acailse

ZTE Open C gjennomgang - $ 92 smarttelefon som kjører Android 4.4 KitKat

Hvis du er på utkikk etter en high-end flaggskips smarttelefon, så slut å lese nå ... Men hvis du er ute etter en budsjett telefon som kan håndtere de fleste oppgavene, så les videre.

De ZTE Åpne C er ZTEs andre smarttelefon designet spesielt for Firefox OS. Men den gode nyheten er at enheten også kan kjøre Android, spesielt Android 4.4 KitKat. Den magiske av denne enheten er prisen. Du kan få en for bare $ 92. For den prisen kan du ikke forvente mye, men spørsmålet er, får du en funksjonell Android-smarttelefon? Jeg brukte noen dager på å teste ZTE Open C, og dette er det jeg oppdaget.

spesifikasjon

ZTEs første Firefox OS-telefon hadde en 3,5 tommers 320 × 480-skjerm, en kjerneprosessor og bare 256 MB RAM med 512 MB intern lagring. Alt litt begrenset. Men den åpne C er et annet dyr. Denne skjermen får en bump i størrelse til 4 tommer, og det gjør oppløsningen, som nå er 480 x 800. Prosessoren er bedre, en dual-core Snapdragon 200; det er mer RAM, nå 512 MB; og den interne lagringen har økt åtte ganger til 4 GB.

OK, disse spesifikasjonene kommer ikke til å blende noen, men de er nær andre lav-end-enheter fra store merker, inkludert Nokia X og Lumia 520.

Vise4 tommer, 800 x 480
prosessor1.2GHz, dual-core Snapdragon 200, Cortex-A7
RAM512MB
Oppbevaring4 GB, microSD-kortspor, opptil 32 GB
Kamera2 megapiksler bakkamera
Batteri1400 mAh
tilkoblingGPS, microUSB 2.0, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth
NetworksGSM 900/1800 / 1900MHz. 3G / WCDMA: 900/2100 MHz
programvareAndroid 4.4 med Google Play
dimensjoner125 x 65 x 12 mm
125 gram
FargerSvart
SIM-spor1x Normal SIM

Design

Den åpne C-designen er enkel, nesten retro. Det minner meg om iPhone 3GS, men litt mindre pære. Telefonen er helt svart, lagre for to små sølvfarvede stenger som går ned 90% av sidene. På forsiden er 480 x 800-skjermen og en enkelt hjemnøkkel (som er representert av et lite sirkulært symbol). Det er ingen knapper på baksiden eller menyene, da jeg antar at de ikke er en del av Firefox OS-design. Men disse tastene på enheten er fortsatt funksjonelle, selv om de ikke er merket på enheten. Menyknappen er til høyre og tilbaketasten er til venstre. Det kan være litt hit og savner å prøve å trykke på tastene som de ikke er merket, men du blir vant til det!

Volumtastene er på høyre side og uvanlig er strømknappen på toppen, hvor du også finner 3,5 mm-kontakten. Micro USB-porten er på bunnen.
Opptreden

Qualcomm Snapdragon 200 er basert på ARMs standard Cortex-A7 kjernedesign, og Qualcomm har lagt til en Adreno GPU. Det er klokket på 1,2 GHz.

I henhold til spesifikasjonene, bør Open C inkludere en MSM8210 med en Adreno 302. Men ifølge AnTuTu og CPU-Z har enheten jeg testet hatt en MSM8610 og en Adreno 305. Jeg tror de to prosessorene er veldig tette når det gjelder deres spesifikasjoner og er sannsynligvis utskiftbare.

Uansett hva det er, for prisen, er dette en fornuftig prosessorpakke, men vær ikke under noen illusjoner om at det blir fort.

ZTE Open C scorer 12,150 på AnTuTu. I Epic Citadel klarte enheten en ramme på 31 fps ved 800 x 480 i ultra høy kvalitet modus. Disse kan virke som lave poengsummer, men faktisk er disse tallene som high-end-telefoner skårte noen år tilbake, og på den tiden kostet de hundrevis av dollar!

GPS-ytelsen på enheten var fenomenal. Det klarte å få en lås mens jeg var innendørs, og ute så det minst 20 satellitter og klarte å få en løsning på under 2 sekunder.

Batteri

ZTE Open C har et 1400mAh batteri, som vil være lite i en quad-core eller octa-core-enhet, men med Qualcomm Snapdragon 200 og 4 tommers skjerm er den mer enn rikelig.

Batterilevetiden mens 3D-spill er ganske imponerende (for batteristørrelsen). Du kan spille 3D-spill i over 4,5 timer på en lading. Dette er mye bedre enn mange quad-core og octa-core telefoner jeg har testet.

Testingen viser at du kan spille MP4-videofiler fra lokal lagring i nesten fem timer, før batteriet trenger opplading. YouTube-streaming vil fungere i rundt fire timer, da må du finne en stikkontakt.

Siden denne telefonen ikke er designet for strømbrukere, vil jeg anslå at batteriet lett vil vare hele dagen (fra morgen til kveld).

Kamera

Det er ikke mye å si om kameraet. Den har et fast fokus og en veldig lav megapiksel telling. Dette er tydelig komponenten som ZTE bestemte seg for å ofre på alteret av kostnadskontrollen. Kameraet appen er veldig grunnleggende og gir bare minimal kontroll. Det betyr ikke at det faktisk ikke tar bilder, det gjør det, men du må bruke det nøye for å få noe i nærheten av brukbare resultater.

Men ikke ta mitt ord for det, døm selv. Her er noen eksempler tatt i hagen min:


tilkobling

Tilkoblingsalternativene er hva du kan forvente fra en lavbudsjett 3G-telefon. Det er Wi-Fi (802.11 b / g / n), Bluetooth, 2G GSM på 900/1800 / 1900MHz og 3G. Enheten er enkelt SIM og støtter 3G på 900 og 2100MHz. Dette betyr at 3G ikke vil fungere i USA, men standard GSM-anrop skal fungere på enkelte nettverk. Det er verdt å merke seg at dette er en tri-band GSM-telefon, og den støtter ikke GSM på 850MHz.

2100 MHz er den vanligste 3G-frekvensen og skal fungere overalt i verden, men mange bærere bruker også et sekundært 3G-frekvensområde. I Asia og Sør-Amerika er dette ofte 850 MHz, men i Europa har det en tendens til å være 900 MHz. Dette betyr at denne enheten gir europeiske brukere bedre tilkobling enn mange andre kinesiske enheter som ofte støtter 850/2100 i stedet for 900/2100.

Du må sjekke med operatøren din for å sikre kompatibilitet, eller hvis du stoler på Wikipedia, så detteUMTS-nettverk Siden kan ha den informasjonen du trenger.

programvare

Telefonen kjører en ganske vanilje-versjon av Android 4.4.2 KitKat. Men det er en interessant gjenstand i innstillingene, en strømsparingskontroll. Her kan du definere en strømsparingsprofil som vil slå inn når batteriet når et bestemt nivå. Strømsparingsprofilen definerer hva som skal forbli og hva som skal forbli, slik at batteriet blir bevaret.

Google Play er forhåndsinstallert på enheten, og det er full tilgang til alle Googles apper, inkludert Gmail, YouTube og Google Keyboard etc.

Prissetting og konklusjon

Det er ingen mangel på budsjettinnretninger der ute, spesielt fra kinesiske OEM'er. Men ZTE er mer enn bare en kinesisk OEM, det er et globalt telekommunikasjonsmerke. Dens støtte til Firefox OS er beundringsverdig, men det faktum at du kan kjøre Android på denne enheten er kult.

Kameraet er dårlig, det er ingen tvil om det, men dessuten er enheten ganske beundringsverdig med tanke på prispunktet. Det er mye konkurranse i low-end, men dette er den billigste enheten jeg har sett fra en global spiller. Du kan hente en ZTE Open C Firefox OS-smarttelefon med Android 4.4 KitKat forhåndsinstallert fra Chinavasion.

Kjøp nå