Acailse

ZTE driller Firefox OS-smarttelefonen for MWC 2013-lanseringen

Mens konkurrerende smartphone beslutningstakere har en tendens til å holde mamma om sine kommende enheter, kan ZTE bare ikke holde tilbake sin spenning for å avsløre planene sine for Mobile World Congress 2013. Vi har allerede vist deg det kolossale Grand Memo med design og mange av sine spesifikasjoner allerede avduket før den offisielle MWC-lanseringen. Hva er mer spennende, er imidlertid ZTEs lansering av Firefox OS-drevet smarttelefon.

Det kinesiske selskapet har nylig sendt invitasjoner til flere medier for pressekonferansen (25. februar klokken 16.00) på Barcelona-arrangementet:

ZTE - Livet er Grand
Mobile Devices Global Media Launch - MWC 2013

ZTE ønsker å invitere deg til kunngjøringen av to store nye mobilenheter ved MWC 2013. For å appetitten din - har hashakkene for kunngjøringene:

#ZTEGrandMemo
#ZTEMozilla

Klart er det #ZTEMozilla hashtag som indikerer en Firefox OS-smarttelefon. Tidligere rapporter viser at både Mozilla og ZTE også forbereder seg på å lansere en smarttelefon for Europa, med forhandlinger med en ikke-avslørt leverandør pågår.

Kanskje i et forsøk på ikke å stole for mye på Android, er ZTEs valg om å vedta et nytt mobiloperativsystem en del av selskapets plan om å "skape en bedre balanse mellom produkter ved hjelp av ulike operativsystemer."