Acailse

ZTE å avdekke den "mest avanserte gaming smartphone" neste uke

Kinesiske enhetsprodusenter er store tilbake i hjemmemarkedet, men ser nå ut til å komme inn i den internasjonale smarttelefonarenaen. Dessverre er merkevaregjenkjenning en stor ulempe, da svært få forbrukere har hørt om disse selskapene, som ZTE, utenfor Kina.

ZTE hadde en veldig imponerende visning på årets mobile verdenskonferanse, med overskriften av den fjerde kjerne ZTE-tiden, sammen med en rekke andre Android 4.0-smarttelefoner og -tabletter. Med teknologiske verden fanget opp i galskapen til Samsung Galaxy S3, og nå Google Nexus 7, hadde ZTE nesten gått glipp av scenen. Inntil i dag, det er det.

Ifølge a kvitring av ZTE UK, "en av de mest avanserte gaming smartphones" er rett rundt hjørnet. ZTE er satt til å avdekke denne hemmelighetsfulle enheten 5 dager fra nå, den 18. juli. De 140 tegnene som ble tillatt per tweet ble brukt til å uttrykke spenningen bak kunngjøringen, noe som betyr at vi har absolutt ingen detaljer om denne enheten. Dette åpner selvsagt døren til spekulasjon.

Skal det være en quad-core Nvidia Tegra 3-drevet enhet? Tegra 3-prosessoren er selvfølgelig kjent for sin høye spillytelse. Men med HTC One X og en serie tabletter som allerede er plassert i denne SoC, kan en slik feiende deklarasjon være litt uberettiget. Det kan også være en enhet med dedikerte spillkontroller, og ønsker å ta på Sony Xperia Play.

Dette er åpenbart bare spekulasjon og ønsketanking på dette punktet. Vi vet bare noe sikkert når enheten er annonsert. Jeg, for en, er veldig nysgjerrig på å se hva es ZTE kan ha skjult opp på ermet.

Hva er dine tanker? Er du spent på den "mest avanserte gaming smarttelefonen" fra ZTE? Hva synes du at funksjonene til denne enheten er? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.